Ideale muurparasols met veel toepassingsmogelijkheden zélfs op een balkon

Muurparasols voor tuin én horeca!

Het is niet altijd uitvoerbaar om een parasol in een grondanker of tegelvoet te plaatsen.
De oplossing is dan een van de muurparasols. Het model Prostor P7 is zwenkbaar en het model Prostor P4 is zwenk- én kantelbaar. Al deze muurparasols worden gemonteerd met een bijgeleverde parasol wandsteun. Een muurparasol monteren is makkelijk te doen. Indien u deze via de webshop gaat bestellen kunnen wij u nadien via de mail of telefonisch instructies geven indien de montage niet zou lukken.

Kiest u voor een grote, zelfs koppelbare muurparasols, dan kunnen wij u het model Prostor P6 DUO muurparasol aanbieden. Op deze manier kunt u oneindig veel parasols koppelen.
De meest verkochte muurparasol is het model Prostor P7 met een kap rond 350 cm. De P6 en P7 kan ook als horecaparasol worden ingezet.
Deze grote parasol kan van links naar rechts zwenken waardoor u bijna een lengte van 7 meter in de schaduw kunt zetten.
De zeer makkelijk te bedienen parasol is voorzien van een gasdrukveer en kan zelfs aangepast worden voor mensen met een lichamelijke beperking zodat de parasol bijna vanzelf opengaat.

De muurplaat van de Prostor P4 kunt u makkelijk bevestigen aan:
een muur, een tuinhuis, tuinscherm, boot bijvoorbeeld aan de mast, caravan én natuurlijk te gebruiken als balkonparasol.
Extra muurplaten voor het model P4 zijn via de webshop te bestellen.
Al deze muurparasols sluiten vlak tegen de achtergrond en hebben een kleurvast parasoldoek.
De parasolhoes zit bij alle parasols gratis inbegrepen.

Parasolverlichting en parasolverwarming zijn opties!

 

Gratis verzenden naar België en Nederland

Elke parasol die u via de Gipro Webshop besteld, zal gratis worden verzonden binnen België en Nederland. Voor alle andere landen gelden er andere tarieven. Onder normale omstandigheden zal de parasol de eerst volgende werkdag afgeleverd worden nadat de volledige betaling bij ons binnen is. Het transporteren van goederen blijft mensenwerk. Een garantie geven dat het pakket daadwerkelijk de volgende werkdag afgeleverd gaat worden kunnen wij helaas niet voor 100% garanderen. U kunt er wél van uitgaan dat wij ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat de goederen verzonden worden.