Een compleet overzicht van alle Prostor ParasolsProstor Parasols

De parasols van het merk Prostor hebben heel wat mogelijkheden. Prostor parasols heeft een uitgebreid assortiment zwevende parasols die u zowel kunt gebruiken als vrijstaande parasol of als muurparasol.
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Prostor P4 – Muurparasols

De Prostor P4 is de kleinste muurparasol die zeer geschikt voor bijvoorbeeld een balkon of klein terras. De parasol is makkelijk verstelbaar in gebruik.
Deze muurparasol wordt geplaatst op een muurplaat.

Prostor P6 (Uno, Duo, Trio en Quattro)

De Prostor P6 Uno is een vrijhangende zweefparasol die verkrijgbaar is in twee doekmaten. Deze parasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.
Deze parasol kan zowel op een demontabel grondanker als op een tegelstandaard geplaatst worden.

De Prostor P6 Duo is een vrijhangende zweefparasol die verkrijgbaar is in vier doekmaten. Deze parasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.
Deze parasol kan zowel op een demontabel grondanker als op een tegelstandaard geplaatst worden.

De Prostor P6 Trio is een vrijhangende zweefparasol die verkrijgbaar is in twee doekmaten. Deze parasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.
Deze parasol kan zowel op een demontabel grondanker als op een tegelstandaard geplaatst worden.

De Prostor P6 Quattro is een vrijhangende zweefparasol die verkrijgbaar is in twee doekmaten. Deze parasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.
Deze parasol kan zowel op een demontabel grondanker als op een tegelstandaard geplaatst worden.

Prostor P6 (Uno, Duo) – Muurparasols

De Prostor P6 Uno is een muurparasol die verkrijgbaar is in twee doekmaten. Door middel van een speciale muurbeugel kan de mast tegen de muur worden geplaatst. Ook deze muurparasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.

De Prostor P6 Duo is een muurparasol die verkrijgbaar is in twee doekmaten. Door middel van een speciale muurbeugel kan de mast tegen de muur worden geplaatst. Ook deze muurparasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.

Prostor P7

De Prostor P7 is een vrijhangende zweefparasol die verkrijgbaar is in vier doekmaten. Deze parasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.
Deze parasol kan zowel op een demontabel draaibaar grondanker als op een draaibare tegelstandaard geplaatst worden.

Prostor P7 – Muurparasols

De Prostor P7 muurparasol is verkrijgbaar in vier doekmaten. Door middel van twee speciale draaibare muurbeugel kan de mast tegen de muur worden geplaatst. Ook deze muurparasol laat zich zeer makkelijk bedienen door het gasdrukveer systeem.

Accessoires, bedrukken en losse onderdelen

Voor alle Prostor parasols bieden wij een uitgebreid assortiment aan accessoires en losse onderdelen.
Bijvoorbeeld: opberghoezen, parasolverwarming, dimbare parasolverlichting, en volants.
Tevens kunt u uw parasols laten bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis verzending naar België en Nederland

Prostor parasols die u via de Parasols Shop besteld, zal gratis worden verzonden binnen België en Nederland. Voor alle andere landen gelden er andere tarieven. Onder normale omstandigheden zal de parasol de eerst volgende werkdag afgeleverd worden nadat de volledige betaling bij ons binnen is. Het transporteren van goederen blijft mensenwerk. Een garantie geven dat het pakket daadwerkelijk de volgende werkdag afgeleverd gaat worden kunnen wij helaas niet voor 100% garanderen. U kunt er wél van uitgaan dat wij ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat de goederen verzonden worden.